Triumph onthult nieuwe Daytona 660

De Daytona 660 levert opwindende sportieve prestaties, een dynamisch rijgedrag en de hoogste kwaliteit, capaciteiten en specificaties in zijn klasse. De Daytona 660 biedt een soepele, responsieve en lineaire vermogensafgifte met de perfecte combinatie van koppel in het lage toerengebied, vermogen in het middengebied en topvermogen, en is voorzien van een aanzienlijke evolutie van Triumphs kenmerkende en unieke 660cc-driecilinder, nu met 95 pk vermogen en 69 Nm koppel.

 

Het perfect uitgebalanceerde chassis en de intuïtieve, makkelijke sportieve rijeigenschappen van de Daytona 660 worden gecombineerd met rijcomfort voor de ganse dag, dankzij de hoogwaardige uitrusting met Showa upside down 41 mm grote voorvork en een Showa-monoshock RSU met instelbare veervoorspanning. De radiale vierzuigerremmen met dubbele 310 mm schijven en gevlochten remleidingen zijn gekoppeld aan de nieuwe Power 6-banden van Michelin.

 

Het onmiskenbare DNA van het Daytona-ontwerp is met een frisse kijk opnieuw vormgegeven voor een agressieve nieuwe houding en strakke lijnen. Opvallende dubbele LED-koplampen zijn voorzien van een centrale luchtinlaat en de minimale bodypanelen benadrukken het atletische profiel, dat eindigt in een contourvormig LED-achterlicht. Er zijn drie knappe kleuropties beschikbaar, allemaal met een opvallende '660' racegeïnspireerde graphic.

 

Prijzen Vanaf € 10.995. De motorfietsen zullen vanaf eind maart 2024 arriveren.

Meer info